Bliv elev

Er du klar til at udfordre dig selv og blive en del af et livslangt fællesskab på VGIE? Tilmeld dig som elev ved klikke på den årgang, hvor du gerne vil gå på skolen. Herefter kan du vælge den linje, som du gerne vil gå på.

Du skal være opmærksom på, at optagelse på VGIE sker efter den rækkefølge, hvor det elektroniske ansøgningsskema tilgår skolen. Når VGIE modtager din ansøgning, får du en bekræftelse på, om du er optaget eller på venteliste.

Tilmelding

For at tilmelde sig som elev på VGIE, skal du vælge den årgang, som du vil gå på. Det gør du ved at klikke på linkene lige herunder:

Årgang 2022/23

Tilmeld dig her

Årgang 2023/24

Tilmeld dig her

Årgang 2024/25

Tilmeld dig her

Årgang 2025/26

Tilmeld dig her

 

Værd at vide

Er du tilmeldt eller skal du tilmeldes som elev på VGIE? Læs hvad du skal vide før skolestart her på siden.

Har du eller dine forældre spørgsmål? Så ring til os på 74 54 11 29 eller skriv en besked.

 

 

VGIEs skrevne regelsæt

Vi er mange mennesker på VGIE og det er vigtigt, at vi tager hensyn til hinanden. Læs her reglerne for efterskoleelever på VGIE:

Disse regler står ikke til debat.

  • Vi tolererer ikke mobning
  • Vi forlanger en pæn omgangstone, og at du retter dig efter anvisninger fra personalet
  • Du har mødepligt til undervisning, arrangementer og måltider
  • Piger og drenge må ikke befinde sig på hinandens afdelinger – med mindre dette finder sted på aftalte tidspunkter
  • Skolen er røgfri
  • Alkohol og euforiserende stoffer af enhver art er forbudt. Du må hverken indtage, besidde eller være påvirket. Det gælder også under transport til og fra skolen. Overtrædelse medfører bortvisning.

Hvis skolens regler og anvisninger ikke overholdes, forbeholder VGIE sig ret til at ophæve samarbejdet og bortvise eleven.

 

Skolestart 

Er din skolestart længere ude i fremtiden? Når tiden nærmer sig vil startdato fremgå af siden, og vi kontakter dig med præcise informationer.

 

Nye Elevers Døgn

Til Nye Elevers Døgn kan du opleve det første døgn på VGIE sammen med dine kommende efterskolekammerater.

Er din skolestart længere ude i fremtiden? Datoer for kommende Nye Elevers Døgn vil fremgå af siden, når tiden nærmere sig, og du modtager en invitation med yderligere informationer med posten.

 

 

Nye Elevers Dag 

Til Nye Elevers Dag får du informationer om dit ophold på VGIE,  og du får også mulighed for at træne på linjerne og prøve skoletøj.

Er din skolestart længere ude i fremtiden? Datoer for kommende Nye Elevers Dag vil fremgå af siden, når tiden nærmer sig, og du modtager en invitation med yderligere informationer med posten. 

 

Boglige fag

Alle boglige fag er obligatoriske på VGIE. Vi forventer naturligvis, at du altid yder dit bedste, laver dine lektier og går til alle prøver. Læs mere om undervisningen på VGIE her.

 

Gymnastik

Alle elever på VGIE har gymnastik (rytmisk og/eller spring) mindst fem lektioner om ugen. Gymnastikundervisningen er obligatorisk, og vi forventer, at du yder dit bedste.
Det er ligeledes obligatorisk at deltage i skolens ca. 25 gymnastikopvisninger, der primært ligger i weekender i marts måned.

 

 

 

Træningsprogrammer

VGIE er en efterskole, hvor vi dyrker sport hver dag. Vi anbefaler derfor, at du før skolestart følger vores vejledninger til forskellige træningsprogrammer – på den måde forebygger du skader, og får du mest ud af dit efterskoleophold.

Du kan enten følge et grønt løbeprogram, hvor du efter 6 uger kan løbe 5 km, eller et blåt løbeprogram, hvor du efter seks uger kan løbe 10 km.

Du kan også vælge et grønt eller blå styrketræningsprogram ud fra det niveau, du ønsker at træne på.

Blåt løbeprogram
Grønt løbeprogram
Blåt styrkeprogram
Grønt styrkeprogram

 

Huskeliste

Der er meget at huske for nye efterskoleelever. Derfor har VGIE lavet en huskeliste til dig, så du har overblik over hvilke ting, du skal medbringe til skolestart.
Huskeliste

 

VGIE-Guiden

I VGIE-guiden kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål om hverdagen på VGIE
VGIE-Guiden 22-23

Tyvstart tiden på VGIE

Er du ved at revne af nysgerrighed? Du kan følge livet på VGIE via vores sociale medier eller ved at besøge skolen.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE