Efterskolernes Aften

Kom til Efterskolernes Aften den 8. januar 2020 på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole. Vi holder åbent hus fra klokken 18.00-21.00. Og du er selvfølgelig velkommen!

 

 

Drømmer du om at komme på efterskole i 9. eller 10. klasse? Eller er du nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på VGIE? Få stillet din nysgerrighed med et besøg på VGIE. Vi har en masse spændene ting lagt i programmet.

Få en rundvisning på skolen, og tag en snak med lærer og elever. De kan fortælle dig om livet og undervisningen på efterskolen. Vil du vide, hvordan det er at komme fra folkeskolen til 9. klasse på VGIE? Eller hvordan undervisningen foregår for en 10. klasseselev i VG10E? Få svar på alle dine spørgsmål. Store som små.

 

 

Se nogle af linjerne i aktion, når de går i gang med træningen. Find den linje, der passer til dig og din interesse. Brænder du for badminton, eller er det håndbold, der er din store passion? Måske vakler du mellem spring og fodbold? Eller rytme har vundet dit hjerte? Lige meget hvad du vælger, er der plads til dig. Få en ide, om hvordan din træning kan se ud, hvis du bliver efterskoleelev på VGIE.

 

 

Vi er en gymnastik- og idrætsefterskole, og gymnastikken bliver en del af alle vores elevers hverdag. Derfor kan du selvfølgelig se en gymnastikopvisning, når du kommer på besøg. Vores elever viser dig, hvad de har lært, og hvor langt man kan nå med hjælp fra fællesskabet. Uanset om man har dyrket gymnastik tidligere eller ej.

 

Program for Efterskolernes Aften

Se det fulde program for aftenen og find det, der interesser dig.

  • 18.00 Efterskolernes Aften starter, hvor du får en rundvisning, snakker med linjelærerene og ser linjerne træne: fodbolddrenge, håndboldpiger, badminton, rytme og spring
  • 18.45 Hør foredrag om VG10E + fodbold piger
  • 19.20 Se en gymnastikopvisning
  • 19.40 Hør foredrag om TeamGym-linjen, eller se fodboldpiger, håndbolddrenge, badminton, rytme og spring træne
  • 20.00 Hør foredrag om VG10E
  • 20.30 Hør foredrag om fodbold piger
  • 21.00 Tak for i aften!

Har det vækket din interesse? Kom uden tilmelding – men du må selvfølgelig gerne tilmelde dig Efterskolernes Aften på VGIE i formularen nedenfor. Så har vi en ide om hvor mange, der lægger vejen forbi.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE