Efterskolernes Aften

Efterskolernes Aften er i år lavet om til fire besøgs-dage pga. Corona.

For at vi ikke samler for mange på en gang, har vi valgt at brede Efterskolernes aften ud over flere dage, Se datoerne og tilmeld dig længere nede.

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Drømmer du om at komme på efterskole i 9. eller 10. klasse? Eller er du nysgerrig på, hvordan det er at være efterskoleelev på VGIE? Få stillet din nysgerrighed med et besøg på VGIE. Vi har en masse spændene ting lagt i programmet.

Få en rundvisning på skolen, og tag en snak med lærer og elever. De kan fortælle dig om livet og undervisningen på efterskolen. Vil du vide, hvordan det er at komme fra folkeskolen til 9. klasse på VGIE? Eller hvordan undervisningen foregår for en 10. klasseselev i VG10E? Få svar på alle dine spørgsmål. Store som små.

 

 

Se nogle af linjerne i aktion, når de går i gang med træningen. Find den linje, der passer til dig og din interesse. Brænder du for badminton, eller er det håndbold, der er din store passion? Måske vakler du mellem spring og fodbold? Eller rytme har vundet dit hjerte? Eller hvad med vores helt nye Karting-linje? Lige meget hvad du vælger, er der plads til dig. Få en ide, om hvordan din træning kan se ud, hvis du bliver efterskoleelev på VGIE.

 

 

Vi er en Gymnastik- og Idrætsefterskole, og gymnastikken bliver en del af alle vores elevers hverdag. Derfor kan du selvfølgelig se en gymnastikopvisning, når du kommer på besøg. Vores elever viser dig, hvad de har lært, og hvor langt man kan nå med hjælp fra fællesskabet. Uanset om man har dyrket gymnastik tidligere eller ej.

 

Program for Efterskolernes Aftener 1-4

Se det fulde program for aftenen og find det, der interesser dig.

  • 17.15 Velkomst ved forstander Tommy Mikkelsen
  • 17.20 Se linjerne træne
  • 18.00 Linjesnak med en linjelærer på den linje du er interesseret i
  • 18.30 Rundvisning ved elever fra linjen
  • 19.00 Afsluttende info om det boglige og spørgsmål ved Tommy Mikkelsen
  • 19.30 Tak for i aften!

  (Efterskolernes aften 1 – lørdag d. 9. januar. Har ca. samme program, men lidt andre tider. Denne lørdag starter vi kl. 10.00)

Har det vækket din interesse? Kom på besøg ved at lave en tilmelding, så vi ved hvor mange der kommer på besøg.   Tilmeld dig her

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE