Efterskolernes Dag

Kom til Efterskolernes Dag søndag den 27. september 2020, og oplev livet som efterskoleelev på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole.

Vi holder åbent hus fra 13.00-17.00 til Efterskolernes Dag – og her er du selvfølgelig velkommen!

Vi følger udviklingen af Covid-19 løbende, så vi kan overholde alle retningslinjer på dagen. Så måske bliver dagen lidt anderledes end normalt – men vi håber at kunne give dig det fulde indblik i livet som efterskoleelev på VGIE.

Så kom og besøg os, oplev skolen og se linjefagene i aktion. Er du til spring eller rytme? Fodbold eller håndbold? Hvad med badminton? Få en forsmag på det hele, når vores dygtige elever viser, hvad de har lært. Hør også om vores helt nye linjefag, Karting, som du kan vælge fra skoleåret 21/22.

Efterskolernes Dag VGIE

Og det ville ikke være en rigtig dag på VGIE uden gymnastik. Du kan selvfølgelig se en gymnastikopvisning, hvor eleverne viser dig de fede serier og flotte spring, som de har arbejdet med. Læs mere om gymnastik på VGIE.

Vi serverer kaffe og gode boller, og imens kan du møde vores dygtige lærere, stille spørgsmål og høre alt om skolen – for eksempel vores nye 10. klasse, VG10E, hvor du selv kan vælge efter dine faglige interesser mellem fire forskellige overbygninger – læs mere om VG10E.

Og der er også tid til en rundvisning, hvor du kan se, hvor din hverdag kommer til at foregå – se vores faciliteter her

 Efteskolernes Dag VGIE opvisning 

Normalt ser programmet for Efterskolernes Dag sådan ud:

13.00 Efterskolernes dag starter, og du kan se følgende linjer træne: fodbold drenge, håndbold piger, badminton, spring og rytme
13.40 Foredrag om alle vores linjer – kom og hør om netop din interesse
14.00 Gymnastiskopvisning i hal 1
14.20 Foredrag om alle vores linjer og følgende linjer træner: fodbold drenge, håndbold piger, badminton, spring og rytme
14.40 Foredrag om alle vores linjer
15.00 Gymnastiskopvisning i hal 1
15.20 Foredrag om alle vores linjer og følgende linjer træner: fodbold piger, håndbold drenge, badminton, spring og rytme
15.40 Foredrag om alle vores linjer
16.00 Gymnastiskopvisning i hal 1
16.20 Foredrag om alle vores linjer og følgende linjer træner: fodbold piger, håndbold drenge, badminton, spring og rytme
16.40 Foredrag om alle vores linjer

Efterskolernes Dag VGIE fremvisning

 N.B. Hvis du ønsker at se vores fodboldspillere træne, bedes du køre til vores kunstgræsbane
 – se kørevejledning her på linket.

Lyder det spændende? Så må du meget gerne tilmelde dig til Efterskolernes Dag i formularen nedenfor, på den måde ved vi hvor mange, der kommer – og vi kan holde dig informeret om programmet for dagen.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE