Ishockey

VGIEs ishockeylinje er for drenge, der spiller ishockey på højt niveau og som ønsker at fortsætte med at dyrke ambitiøs ishockey…

3. jan 2018

…mens de får den fulde efterskoleoplevelse med livslange fællesskaber. VGIE var den første efterskole i Danmark, som tilbyder en ishockeylinje. Vi samarbejder med Vojens Ishockeyklub (VIK) og sikrer dig professionelle trænere, der kan videreudvikle dine færdighed som ishockeyspiller.

Der kommer en ekstra egenbetaling for forældre til elever på denne linje, som er kontingent til klubben. 

 

”Det har været en vild oplevelse, og der skete så meget. Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at gå på efterskole og så var det et plus, at jeg kunne fortsætte min sport på samme tid.”

 

Gustav, elev 17/18

Undervisning i ishockey

Undervisningen består af to efterskoletræninger uden VIK spillere og flere klubtræninger med VIK´s hold. Om du træner på U17 eller U20 afhænger af dit niveau.

Til morgentræningen er kun ishockeylinjen på isen. Vi fokuserer på din individuelle træning og går i dybden med dine tekniske færdigheder. Du har flere fysiske træningspas i løbet af ugen.

På ishockeylinjen udvikler du dine kompetencer som ishockeyspiller og vi træner skøjteløb, stock teknik og din rolle som holdspiller.

Du kan deltage i talent- og landsholdssamlinger, hvis dit niveau er højt nok.

 

Se en video om ishockeylinjen på VGIE her:

 

Bliv elev

 

Optagelse på ishockeylinjen

Alle ishockeyspillere kan få en efterskoleplads – den indebærer to ishockeytræninger, men ingen kampe og eftermiddags-træninger, da det ligger i VIK-regi. (Man får fri fra efterskolen til disse træninger, hvis VIK vil tilbyde en plads på deres hold.)

I efteråret inden skolestart laver VIK en prøvetræning, hvor alle der søger skolen kan få lov at vise klubben, hvad de kan. Hvis de har niveau, til at klubben vil tilbyde dem en plads til træning og kampe, får man det. Fra optagelse og indtil prøvetræningen får man en standby-plads på skolen, og skal ikke betale indmeldelsesgebyr, inden vi ved om der tilbydes en plads på VIK´s hold. 

Hvis man kun træner på en efterskoleplads, skal man ikke betale kontingent. Hvis man tilbydes en plads i VIK-regi, skal der betales kontingent til klubben udover skolepengene.  

Kampe

På ishockeylinjen spiller du samme kampe som VIKs ishockeyspillere – men om du spiller kampe med U17 eller U20 afhænger af dit niveau. Du har også mulighed for at spille til Jyske Mesterskab og Danmarksmesterskabet.

Linjetur

Hvert år tager ishockeylinjen på linjetur. Vi tager til en europæisk destination og du får en anderledes ishockeyoplevelse, når du sammen med dine holdkammerater spiller i et andet land.

Hvem møder du på ishockeylinjen

Til undervisningen er VIKs professionelle trænere klar til at styrke dine færdigheder som ishockeyspiller. I hverdagen har vi på ishockeylinjen en koordinator, som styrer alt det praktiske.

Lau Mortensen
Afdelingsleder

Lau Mortensen
Afdelingsleder

- Matematik
- Ishockey koordinator
 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om livet som elev på ishockeylinjen hos VGIE? Ring til os på 74 54 11 29, skriv en besked, eller tilmeld dig en rundvisning på VGIE.

Drengefodbold

Drengefodbold

Pigefodbold

Pigefodbold

Spring

Spring

Har du lyst til at udfordre og dygtiggøre dine gymnastiske evner?

Rytme

Rytme

Hiphop, ballet og styrke er bare noget af det, du giver dig i kast med.

Badminton

Badminton

Her kan du udvikle dine tekniske og taktiske færdigheder i badminton.

Håndbold

Håndbold

Vil du udvikle dig som håndboldspiller på det tekniske, taktiske, fysiske og mentale plan?

Fodbold

Fodbold

Vi har fokus på et stærkt sammenhold på alle vores hold og på din personlige udvikling som fodboldspiller.

Fodbold-Spring

Fodbold-Spring

Lyst til både fodbold og spring? Her kan du udvikle dig som både fodboldspiller og gymnast.

Skøjte

Skøjte

Har du lyst til at udvikle dine evner som kunstskøjteløber?

Ishockey

Ishockey

Vil du udvikle dine evner som ishockeyspiller?

Hobbyfag: Esport

Hobbyfag: Esport

Dyrk din passion for gaming. Esport er et hobbyfag på VGIE, der foregår sideløbende med linjefaget.

Karting

Karting

Vil du udvikle dig i karting, eller prøve kræfter med gokart?

Fællesgymnastik

Fællesgymnastik

Vi er fælles om gymnastikken – alle på tværs af linjefag har gymnastik på VGIE.
Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE