29. jul 2019

I uge 31 var der mulighed for at se dansk herrehåndbold på topniveau i hallen hos Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. Håndboldligaholdet fra SønderjyskE spiller hele to topkampe i forbindelse med deres årlige træningslejr på VGIE.

 

Elever på VGIE træner i en af efterskolens to haller, som SønderjyskE låner i uge 31 til deres træningslejr.

 

Det er andet år i træk SønderjyskE afholder træningslejr på VGIE. Og det er cheftræner hos SønderjyskE Kasper Christensen godt tilfreds med:

 

– Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole rummer præcis de faciliteter, vi har brug for. To gode haller, gode styrketræningsforhold, og så serverer deres køkken god og sportsvenlig mad. Det er tydeligt at mærke, at de ved, hvad der kræves for at kunne levere optimale træningsbetingelser. Og så leverer de dem endda med et smil.

 

Det betyder også, at håndboldspillerne fra SønderjyskEs 1. liga herrehold ikke skal bekymre sig om så meget andet end selve spillet – præcis som det skal være på en træningslejr. Det ved man hos VGIE, hvor man til dagligt har knap 200 elever, hvoraf 58 elever har valgt skolens håndboldlinje.

 

Stærkt samarbejde 

Valget af VGIE er et dejligt skulderklap til skolen og deres faciliteter, hvor man ligger stor vægt på at kunne tilbyde optimale rammer for skolens ni sportslinjer.

 

– Når SønderjyskE vælger at afholde deres træningslejr hos os igen i år, betyder det, at vores faciliteter er blandt de bedste. Og det er dejligt at få bekræftet – specielt fra en topklub i dansk håndbold – da vi netop ønsker at give vores elever de bedste rammer til at dyrke netop deres yndlingssport, siger Tommy Mikkelsen, der er forstander på Vojens gymnastik- og idrætsefterskole.

 

Derfor er man også utrolig glad for, at SønderjyskE er blandt skolens samarbejdspartnere. Det er med til at give eleverne indsigt i, hvordan træning foregår i et professionelt set-up. Helt konkret har eleverne mulighed for at se SønderjyskE på hjemmebane, men derudover tilbyder klubben også at deltage i udvalgte træningsforløb med skolens elever, mens SønderjyskEs cheftræner, Kasper Christensen, også står til rådighed for skolens trænere i forhold til sparring mm.

 

– Det samarbejde er helt klar med til at løfte vores niveau, når det gælder håndbold, og det betyder også, at vi i endnu højere grad kan løfte de spillere, der har et stort potentiale, siger Tommy Mikkelsen.

 

To topkampe

I forbindelse med træningslejren i uge 31 kan man se SønderjyskE spille træningskamp mod to danske håndboldtophold. Allerede mandag den 29. juli kl. 18.30 slår VGIE dørene op til den første træningskamp af to. Her skal SønderjyskE møde Fredericia Håndbold. Den anden kamp spilles fredag kl. 12.30 mod GOG. Alle er velkomne til at kigge forbi, der vil være en entré på 30 kr. til hver kamp.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE