VGIE Gym-camp, Spring

VGIE GYM CAMPS 2023!

  • Tre dage i efterårsferien for dig som elsker SPRING 

Er du vild med spring? Er du mellem 10 og 15 år? Så er dette års SPRING CAMP på VGIE helt sikkert noget for dig! Campen er for alle springglade unge, uanset niveau, der kunne tænke sig at prøve 3 dage som efterskoleelev og få en masse sjove oplevelser sammen med mange andre springglade unge.

SPRING CAMP finder sted i efterårsferien fra onsdag d. 18. okt. Kl. 16.00 til fredag d. 20. okt. Kl. 15.00

Det er en Camp, hvor du får rig mulighed for at slippe din indre springer løs! Det foregår i VGIE’s fede springcenter, som blandt andet indeholder stor-trampoliner, banespring, fasttrack, trampet og løsskumsgrav. Vores dygtige instruktører står klar til at give dig, og en masse andre unge, en uforglemmelig afslutning på efterårsferien. Det er lige meget, om du er en rutineret springer eller nybegynder, her er der plads til alle. Der vil være fokus på udvikling af de spring, du allerede kan og indlæring af nye. Vi kommer med garanti til at have det sjovt, og vi skal afholde spring face-off med masser af fedt lys og god musik!

På SPRING CAMP får du lov til at opleve, hvordan det er at være efterskoleelev på VGIEs spring linje – det bliver 3 fede dage med en masse sjove oplevelser, nye venner og ikke mindst masser af springaktiviteter! Vi vil også gerne give dig et indblik i livet på vores efterskole, så derfor skal du prøve nogle af de aktiviteter, vi en gang imellem laver her på skolen.

Hvis du synes, at alt dette lyder megafedt, så er VGIE SPRING CAMP lige noget for dig!

Vil du også prøve 3 dage med spring og sjove oplevelser på VGIE?

Deltagerprisen er kun 795,- kroner 

Udover nogle sjove dage får du også:

  • T-shirt, støvle-/mulepose, drikkedunk
  • En tur i svømmehallen og skøjtehallen
  • Overnatning på elevværelser
  • Lov til at ønske hvem du vil bo med
  • Mad og forfriskninger alle 3 dage
  • En masse nye venner

 

Tilmelding til SPRING CAMP

Du kan tilmelde dig HER.  

Vi glæder os til at se dig til årets fedeste Camp!

Er du mere en danser end en springer? Fortvivl ej – vi afholder VGIE TEEN DANCE/RYTME CAMP fra d. 18. oktober til d. 20. oktober. Læs mere om TEEN DANCE/RYTME CAMP lige her.

Spring som linjefag på VGIE

Spring linjen på VGIE er for alle uanset niveau. Vi tager udgangspunkt i dit her og nu niveau og arbejder i fællesskab videre derfra. I undervisningen arbejder vi med trappeprincippet, hvilket betyder, at vi ved brug af forskellige opstillinger bygger videre fra rul og kolbøtter til dobbelte rotationer. VGIE har tre yderst kompetente springlærere som, i samarbejde med skolens fysioterapeuter, guider dig til, hvordan du får mest ud af din træning. Der er springundervisning 4,5 timer om ugen, hvor vi blandt andet arbejder med styrketræning, koordinationstræning og videoforsinkelse.

Kunne du tænke dig at vide mere om spring linjen på VGIE? Så kan du læse meget mere her .

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE