VGIE Gym-camp, Teen-rytme gym/dance

VGIE GYM CAMPS 2020!

  • TEEN-RYTME GYM/DANCE

Er du vild med gymnastik og dans? Er du mellem 12 og 15 år? Og elsker du fede rytmer og seje dance moves? Så er dette års TEEN-RYTME GYM/DANCE CAMP på VGIE helt sikkert noget for dig! Campen er for alle gymnastik-, rytme- og danseglade unge, der kunne tænke sig at prøve 3 dage som efterskoleelev og få en masse sjove oplevelser sammen med mange andre danseglade unge.

TEEN-RYTME GYM/DANCE CAMP finder sted i efterårsferien fra onsdag d. 14. okt. Kl. 16.00 til fredag d. 16. okt. Kl. 15.00

Det er en rytme og danse camp med fuld fart på og masser af fede rytmer og moves! Vi skal prøve kræfter med en mange seje danse blandt andet Dance, hiphop, house og rytmisk, og så skal vi have kronet Campens ultimative Tik Tok Champ! Udover en masse andre unge får du også selskab af skolens lærere, tidligere VGIE-elever samt fornemt besøg af Amalie fra DGI’s 12. verdenshold, som kommer og udfordrer os. Du kommer med garanti til at lære de sejeste moves til din næste Tik Tok video, når vi skal lave rytme og danse for vildt i alle 3 dage!

På VGIE TEEN-RYTME GYM/DANCE CAMP får du lov til at opleve, hvordan det er at være efterskoleelev på VGIEs TeamGym linje og Rytme linje – det bliver 3 fede dage med en masse sjove oplevelser, nye venner og ikke mindst masser af gymnastik, rytme og dans! Vi vil også gerne give dig et indblik i livet på vores efterskole, så derfor skal du også prøve nogle af de aktiviteter, vi en gang imellem laver her på skolen.

Hvis du synes, at alt dette lyder megafedt, så er VGIE TEEN-RYTME GYM/DANCE CAMP lige noget for dig!

Vil du også prøve 3 dage med gymnastik, rytme, dans og sjove oplevelser på VGIE?

Deltagerprisen er kun 599,- kroner 

Udover nogle sjove dage får du også:

  • T-shirt, sweatshirt, støvle-/mulepose, drikkedunk
  • En tur I svømmehallen og skøjtehallen
  • Overnatning på elevværelser
  • Lov til at ønske hvem du vil bo med
  • Mad og forfriskninger alle 3 dage
  • En masse nye venner

 

Tilmelding til TEEN-RYTME GYM/DANCE CAMP

Du kan tilmelde dig via nedenstående knap. VGIE samarbejder med Billetto – så når du bestiller billet her på siden, bliver du sendt videre til betaling på Billettos hjemmeside.

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se dig til årets fedeste Camp!

Kontaktperson for VGIE TEEN-DANCE: Ida Lund – 30137550

Er du mere en springer end en danser? Fortvivl ej – vi afholder VGIE SPRING CAMP fra d. 14. oktober til d. 16. oktober. Læs mere om SPRING CAMP lige her .

 

Læs mere om TeamGym som linjefag på VGIE her

TeamGym har fokus på holdsport og er for dem, som gerne vil noget ekstra med gymnastik. Eleverne konkurrerer som et hold i rytmeserie, trampet og banespring. Vi har 5,5-12 timers ugentlig undervisning med fokus på intens træning, teknikøvelser og individuel fokustræning. Det sker på efterskolens topmoderne træningsfaciliteter hvor der er rytmegulv med spejle, springcenter og en ny fiberbane. 

Læs mere om Rytme som linjefag på VGIE her

Rytmelinjen på VGIE er for alle piger uanset niveau. Du dygtiggør dig samtidig med du griner, leger, fjoller, sveder og fyrer den af med dine holdkammerater. Vi har seks rytmelektioner om ugen, som består af forskellige aktiviteter med gymnastiske fokusområder. Der er for eksempel house, hiphop, ballet, spring over gulv, ballet og meget mere.

 

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE