Vil du være en del af vores gymnastiklærer-team?

6. mar 2023

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole søger en gymnastiklærer. Så er du en frisk og engageret gymnast, der har lyst til at undervise i obligatorisk gymnastik og på vores rytmelinje, så er VGIE lige stedet for dig.

Hvem er du, og hvad bliver dine opgaver?

På VGIE kommer du til at undervise eleverne i obligatorisk gymnastik – det er for alle elever med fem lektioner om ugen. Derudover kommer du til at undervise vores cirka 25 elever på rytmelinjen, hvor der trænes tre gange a’ 1,5 time per uge.

Du kommer til at indgå i et team med fire af vores nuværende gymnastiklærere, så du udover at dele træningstiden kan sparre og planlægge undervisningen sammen med gymastiklærer-teamet.

Hvis du udover gymnastikken har andre kvalifikationer – for eksempel kan tage billeder, lave video, undervise i et bogligt fag eller andet, kan det også have interesse, men det er absolut ingen betingelse.

 

Til stillingen er der knyttet aftentilsyn, weekendvagt, kontaktlærerfunktion og diverse andre udvalgs- og læreropgaver.

 

Hvem er vi?

Vi er en efterskole med 205 elever i 9. og 10. klasse og har en stærk gymnastik- og idrætsprofil. Her dyrker vi masser af sport og gymnastik – ikke to dage ens.

 

Vil du vide mere om jobbet?

Kontakt skolen på e-mail vgie@vgie.dk eller telefon 74541129 for flere oplysninger, og spørg efter forstander Tommy Mikkelsen eller gymnastiklærer Charlotte Poulsen.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest d. 24. marts 2023 – vi forventer at holde samtaler i uge 13.
Alle ansøgninger sendes på e-mail til vgie@vgie.dk.

 

Ansættelse primo august 2023. Der er som udgangspunkt tale om en deltidsstilling på cirka 80 %, men der kan efter kvalifikationer blive tale om mere. Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Download stillingsopslaget her: Gymnastiklærer

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE