13. feb 2023

Vil du være vores nye engelsklærer?

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole søger en frisk og engageret engelsklærer, da en af vores kollegaer skal holde forældreorlov. Derfor søger vi én, der kan tage over i et vikariat fra 1. marts 2023. Du kommer til at undervise tre af vores engelskhold i 10. klasse

 

Ansættelse pr. 1. marts 2023 eller hurtigst muligt. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 23. juni 2023.

 

Hvem er du?

Du har mod på at arbejde med unge mennesker, og du har erfaring som lærer i engelsk – men skulle du have andre kompetencer, kan det også have interesse, så skriv endelig dem på, når du sender din ansøgning.

 

Dine opgaver:

Som lærer på VGIE indgår du i teams med vores øvrige engelsklærere, så du udover at erfaringsudveksle kan sparre og eventuelt planlægge sammen med dine kolleger. Stillingen udgør som udgangspunkt et vikariat på cirka 15 lektioner per uge. Herudover er der aftenvagt, weekendvagt (2-3 halve weekender), kontaktlærerfunktion og andre læreropgaver forbundet med stillingen. Dette svarer til en ansættelsesgrad på ca. 90-100 % af en fuldtidsstilling alt efter, hvilke opgaver man kan dække.

 

Hvem er vi?

Vi er en efterskole med 205 elever, fordelt på 9. og 10. klasse, hvor vi har flest 10. klasser – unge mennesker, der dyrker masser af sport. Her er ikke to dage ens.

 

Vil du vide mere om jobbet?

Kontakt forstander Tommy Mikkelsen på telefon 74541129 eller e-mail vgie@vgie.dk for flere oplysninger.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest den 28. februar 2023. Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet. An- søgningen sendes til vgie@vgie.dk. Alle ansøgninger behandles efter vores gældende GDPR-regler, som kan findes på vgie.dk.

 

Download stillingsopslaget her: Er du vores nye engelsklærer?

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE