16. apr 2018

Sofie Geertsen har boet i Stollig det sidste år, og kommer fra Aabenraa området, hvor hun har været gymnast på egnshold de sidste fire år. Nu er hun gymnast for Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole, og sammen med alle de andre elever besøger hun hjemegnen til DGI’s Forårsstævne i Aabenraa den 10. marts.

Sofie Geertsen går i 9. klasse på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole. Det har hun gjort siden begyndelsen af august 2017. Selvom hjemmene de sidste otte måneder er blevet til to, tager hun hele efterskolen ”med hjem” den 10. marts for at opvise til DGI Forårsstævne i Arena Aabenraa.

På efterskolen er Sofie Geertsens linjefag spring. Det er helt naturligt for gymnastikpigen, der har gået til gymnastik siden de små ben kunne finde rytme, og for alvor gjort noget ud af spring, da hun begyndte på egnsholdet for fire år siden.

– Jeg var egentlig skrevet op til Nordborg Slots Efterskole, men så ville jeg hellere fortsætte med gymnastikken og så fandt jeg Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole i sidste øjeblik, siger Sofie Geertsen.

 

Går på VGIE for gymnastikken

Selvom Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole har ni forskellige linjefag at byde på, er der noget der minimum tre gange om ugen samler alle eleverne – gymnastikken. Det passer Sofie Geertsen rigtig godt:

– Jeg skulle bare gå her, fordi der er gymnastik. Jeg vil gymnastikken så meget.

Fordi gymnastikken betyder så meget for Sofie Geertsen, er hun også lidt ekstra spændt på at skulle træde ind på gulvet i Arena Aabenraa på lørdag, hvor hele hendes familie kommer og ser hende.
Hun glæder sig til at vise den udvikling hun har været igennem, siden hun begyndte på efterskolen sidste sommer.

– Jeg er blevet meget bedre til spring, end jeg var inden jeg begyndte på VGIE. Så jeg glæder sig til at vise udbyttet af mange lange og hårde træninger, siger Sofie Geertsen og fortsætter:

– Det har været lidt pres på, på det sidste, men det er det hele værd når man får lov til at vise det frem i vores 25 opvisninger.

Spring

Spring

Har du lyst til at udfordre og dygtiggøre dine gymnastiske evner?

Rytme

Rytme

Hiphop, ballet og styrke er bare noget af det, du får lov til at give dig i kast med.

TeamGym

TeamGym

Vil du konkurrere i rytmeserie, trampet og banespring?

Badminton

Badminton

Vild med ketsjer? Her kan du udvikle dine tekniske og taktiske færdigheder i badminton.

Håndbold

Håndbold

Vil du udvikle dig som håndboldspiller på det tekniske, taktiske, fysiske og mentale plan?

Fodbold

Fodbold

Vi har fokus på at udvikle dine tekniske og taktiske færdigheder som fodboldspiller.

Fodbold-Spring

Fodbold-Spring

Lyst til både fodbold og spring? Her kan du udvikle dig som både fodboldspiller og gymnast.

Skøjte

Skøjte

Har du lyst til at udvikle dine evner som kunstskøjteløber?

Ishockey

Ishockey

Vil du udvikle dine evner som ishockeyspiller?
Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE