Vojens Weekender

Vil du opleve et rigtigt VGIE-døgn med en masse sjove aktiviteter? Så tilmeld dig Vojens Weekender og afprøv, om VGIE er stedet for dig. Du er selvfølgelig velkommen til at tilmelde dig flere weekender.

På Vojens Weekender har du mulighed for at tilmelde dig de spændende sportsgrene fra VGIEs linjefag – men bemærk at udvalget varierer fra år til år.

Prisen for denne spændende oplevelse er kun 200,-

“Det var så sejt at få lov til at prøve springlinjen, og så havde vi vores helt eget værelse! Jeg har allerede skrevet mig op til at gå på VGIE, når jeg skal begynde i 9. klasse.” – Viktor, 12 år

 

 

Fodbold

Fra den 29. til 30. marts 2019

Vojens Weekend i fodbold er både for piger og drenge, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Kom og få en fantastisk oplevelse, hvor fællesskab mellem holdkammerater og sjov er på programmet. 

Tilmeld dig Fodbold

 

 

Tidligere Vojens Weekender

 

Spring 1 & Spring 2

Spring 1 fra den 7. til 8. december 2018

Spring 2 fra den 8. til 9. december 2018

Du behøver ikke være verdensmester i spring for at tilmelde dig denne weekend. Så længe du har lysten og gåpåmodet, så står vores dygtige linjelærer klar til at hjælpe dig – er du klar til at springe ud i det? 

 Tilmeld dig Spring 1

 Tilmeld dig Spring 2

 

 

TeamGym

Fra den 8. og 9. december 2018

Som noget helt nyt har vi Vojens Weekend i TeamGym for de 10-15 årige.

 Tilmeld dig TeamGym

 

Kunstskøjte

Fra den 14. til 15. december 2018

Har du en lille isdanser gemt inde i maven? Eller kunne du bare godt tænke dig at finde ud af, om kunstskøjteløb er noget for dig? Så oplev et døgn med kunstskøjteløb til Vojens Weekend. 

 Tilmeld dig Kunstskøjte

 

Rytme

Fra den 14. til 15. december 2018

Udfordre dig selv og ha’ det sjovt samtidig. Til Vojens Weekend i rytme har vi plads til alle, uanset om du er supergymnast eller kolbøtteentusiast. 

Tilmeld dig Rytme

 

 

Håndbold

Fra den 1. til 2. februar 2019

Vi har din personlige udvikling i fokus, og vi udfordrer dig på det tekniske, taktiske og fysiske plan. Så vil du opleve et døgn med masser af fysisk aktivitet og nye venner? Så kom til Vojens Weekend. Vi har hold for både drenge og piger. 

Tilmeld dig Håndbold

 

Badminton

Fra den 01. til 02. marts 2019

Har du lyst til sjov med fjerbolde og nye venner? Til Vojens Weekend i badminton står dagene på fysisk aktivitet og hyggeligt samvær med dine nye holdkammerater. 

 Tilmeld dig ved at sende en mail til vgie@vgie.dk

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om Vojens Weekender.

Du kan læse meget mere om Vojens Weekender i folderen her.

VGIE samarbejder med Billetto – så når du bestiller billet her på siden, bliver du sendt videre til betaling på Billettos hjemmeside. Her finder du også datoer for Vojens Weekender.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE