Gymnastikefterskole i Jylland

Gymnastik og fællesskab går hånd i hånd på VGIE. Vi er en gymnastikefterskole i Jylland, hvor gymnastikken binder os sammen på tværs af forskellige linjefag, klassetrin og interesser. Det er her, vi finder sammenhold og får masser af fede oplevelser. Derfor er gymnastikken på VGIE også obligatorisk med fem lektioner om ugen. Læse mere om vores obligatoriske gymnastik her.

 

Hvorfor vælge en gymnastikefterskole?

Har du aldrig dyrket gymnastik før? Eller er du som en fisk i vandet, når det kommer til gymnastikken? Selvom gymnastikefterskole ligger i vores navn, skal du ikke lade dig skræmme. På Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er der plads til alle. Dig, som skal til at tage de første spæde skridt ud i gymnastikken, og dig, der næsten er født med syvmilestøvlerne på.

Fællesgymnastik styrker sammenholdet mellem eleverne på skolen, og samtidig øger det din smidighed, koordination og styrke. Netop det er et plus, når du skal dyrke dit linjefag. Lige meget om det for eksempel er fodbold eller spring, du vælger. Træningen i gymnastikken styrker din udvikling i netop dit valgte linjefag.

Du behøver ikke at have dyrket gymnastik tidligere – lige meget dit niveau, tager vi udgangspunkt i dit startsted og din udvikling.

 

Bliv elev på VGIE 

 

Gymnastikefterskole i jylland med springcenter_VGIE

 

Træning i hverdagen på en gymnastikefterskole

I løbet af dit efterskoleår på gymnastikefterskolen er din gymnastiktræning fordelt på fem obligatoriske lektioner om ugen. Træningen er opdelt mellem drenge- og pigegymnastik plus fællestræning. Læs mere om træningen her.

Gymnastikefterskole i Jylland-sjov på VGIE

 

Gymnastikefterskole med moderne springcenter

Som gymnastikefterskole er det vigtigt for os at have gode faciliteter, hvor du kan udfolde dig fuldt ud og få mest muligt ud af din træning. På efterskolen finder du derfor et topmoderne springcenter og en spejlsal. Det er her, du kommer til at deltage i gymnastikundervisningen.

Læs mere om faciliteterne på VGIE her.

 Gymnastikefterskole i Jylland-undervisning på VGIE

 

Hjernegymnastik på VGIE

Det er ikke kun din krop, der bliver trænet på VGIE – selvom vi er en gymnastikefterskole, hvor træning spiller en vigtig rolle, er din faglige undervisning lige så vigtig. Du kan vælge at gå i 10. eller 9. klasse på VGIE. Gymnastikken og linjefagene foregår på tværs af klassetrin, imens den daglige undervisning er opdelt i 9. og 10. klasse. Læs om undervisningen her.

Til toppen
?
Bliv elev på VGIE
?
Oplev VGIE